Gå til forsiden

ForsideLæs om oversættelse, tolkning og undervisningSe prisoversigterOm vore erfaringer og hvad vi kanKontaktinformation og kørselsvejledningTips om kundekontakt med Kina
Tips og gode rådGør et godt indtrykOverrask din gæstTips om specielle ønskerOm et sensibelt emneVis Danmark fremUndgå kommunikationsproblemer"Hvor er skyskraberne henne?"
 
Spisning


Man kan vælge at invitere gæsterne på en restaurant med dyr europæisk gastronomi. Men ofte vil de kinesiske gæster meget hellere spise på en kinesisk restaurant! Især hvis de har været uden for Kina i flere dage inden besøget til Danmark så vil man virkelig score points ved at byde på kinesisk mad.

Gæsterne vil også være glade for at kunne lade kniv og gaffel ligge, og spise med pinde igen. Så spar penge og spis lidt ris sammen med gæsterne.
Men mange kinesiske restauranter i Danmark kan skuffe kinesiske gæster, da maden er meget fordansket i forhold til den ægte vare. Vi kender dog til restauranter, hvor man kan få autentiske retter:

Fu Hao
Colbjørnsensgade 15, København (Tlf.: 33 31 89 85)

Restauranten ligger i et lidt kedeligt kvarter bag hovedbanegården (bag Hotel Saga) men lad dig ikke narre! Man kan endda få dim sum (dumplings), en sjældent set lækkerbisken i Danmark. Man man skal blot huske at bede om det specielle menukort for dim sum.
Man ser mange kinesere der, hvilket i sig selv er en indikation af madens kvalitet. Priserne er også rimelige. Alle gæster, vi har beværtet her for virksomheder, har bekræftet, at denne restaurant bød på det mest autentiske måltid i Danmark.

Desuden kan man besøge:

Pak Ka
Halmtorvet 36, København (Tlf.: 70 23 28 88)

Laihoo
St. Kongensgade, København. (Tlf.: 33 93 93 19)

På disse restauranter skal man bestille i forvejen, hvis det skal være anderledes end standardmenuen, f.eks. dampet fisk. Der er mange spændende kinesiske retter, og du kan evt. lade din tolk reservere, og bestille retter, der spises i netop den egn, dine gæster kommer fra.

Det er en dårlig ide at invitere gæsterne på en japansk restaurant, simpelthen fordi flere kinesere har et meget anstrengt forhold til Japan, pga. okkuperingen i 30'erne.

 


Madmarked med eksotiske retter

Betaling ved gadekøkken

De berømte hutonger, Beijing