Gå til forsiden

ForsideLæs om oversættelse, tolkning og undervisningSe prisoversigterOm vore erfaringer og hvad vi kanKontaktinformation og kørselsvejledningTips om kundekontakt med Kina
Tips og gode rådGør et godt indtrykOverrask din gæstTips om specielle ønskerOm et sensibelt emneVis Danmark fremUndgå kommunikationsproblemer"Hvor er skyskraberne henne?"
 
Underholdning og beværtning


Beværtningen, og ikke mindst underholdningen, er en mulighed for at give et godt indtryk af såvel din virksomhed som af Danmark generelt.

Det kan anbefales at tilrettelægge et program med aktiviteter for hver dag, da gæsterne ofte har afsat en hel uge eller mere til besøget.
Det skyldes, at en udlandsrejse har høj status for en kineser, da det ofte er svært at opnå. Når chancen så byder sig, er der sjældent nogen hast med at komme hjem igen.

Ofte ønsker gæsterne endda at besøge andre europæiske lande ved samme lejlighed, og man bør derfor indskærpe over for gæsterne i god tid, at visa til de øvrige lande bør indhentes før ankomsten til Danmark.

Ønsker den beværtende virksomhed at blive aflastet i nogle dage, kan man benytte eksempelvis Copenhagen Excursions som arrangerer busrundture til seværdigheder i København og Nordsjælland.

Copenhagen Excursions (Tlf.: 32 54 06 06)

Man kan også overlade underholdningen til et rejsebureau, der tilbyder "incoming" rejsearrangementer. Vi kan bl.a. anbefale:

Carlsson Wagonlit (Tlf.: 33 63 78 78)

Kuoni Incoming Travel (Tlf.: 35 20 10 00)

Disse to rejsebureauer benytter allerede Kinesisk Oversættelsesbureau som tolk dermed vil dine gæster have et kendt ansigt, der følger dem både i forretning og fritid.

 


Natbelysning ved den himmelske fredsplads, Beijing

Port i den forbudte by, Beijing

Den forbudte by, Beijing